Om oss

Wasa Städ har varit verksamt sedan september 2012 och ägnar sig åt all sorts städning. Största delen av kundkretsen utgörs av privatkunder som utnyttjar rut-avdraget. Vi samarbetar även mycket med byggföretag samt utför städningar åt kommun och företag.

Städning är en konst som kräver skonsamma och bra produkter. Resultatet har gett oss återkommande kunder, så pass många att vi idag är över 20 anställda på företag och växer snabbt. Nästa år räknar vi med att vara över 30 personer.

Konkurrensen i städbranschen är hård, men vi har inga problem med att stå sig. Det handlar om att vara trevlig och göra ett bra jobb. Kunden kan känna sig trygg med oss. Vi har både försäkringar och kollektivavtal, det är viktigt för oss.
Läs mer vad andra tycker om oss på vår hemsida.

20+

Antal anställda

96000+

Städade Kvm

1152+

Nöjda kunder

10+

Antal år av erfarenhet

Kungligt rent!

Vi erbjuder kvalitetsstädning för ett konkurrenskraftigt pris. Vårt mål är att sätta fokus på ditt behov och anpassa oss efter era önskemål. Idag hinner man inte med allt och en av de sakerna är städning. Då vill man ha professionell hjälp, men det får inte bli för dyrt. Därför erbjuder vi olika lösningar för att minska era kostnader. Våra arbetsledare möter själv våra kunder för att säkerställa att de kommer att få den bästa möjliga servicen. Genom åren har vi etablerat vårt namn på marknaden och byggt ett pålitligt team. Vi är ett växande medelstort företag och därför är varje kund lika viktigt för oss. Inget uppdrag för litet eller för stort.

Några av våra kunder

Våra Partner

Copyright © 2023 Wasa Städ AB, org. nr 556940-0640