Om oss:

Wasa Städ har varit verksamt sedan september 2012 och ägnar sig åt all sorts städning. Största delen av kundkretsen utgörs av privatkunder som utnyttjar rut-avdraget. Vi samarbetar även med stora företag samt utför städning åt kommuner.

Vi på Wasa Städ är kända för att ha noggrann städning, vara flexibla samt grym kundservice!
Kundens trygghet är alltid prioriteringen för oss, därför har vi både försäkringar samt kollektivavtal.
Konkurrensen i städbranschen är hård, men vi har inga problem med att stå sig. Det handlar helt enkelt om att vara sitt bästa!
Läs mer vad andra tycker om oss på vår hemsida samt Reco.se

5000+

Nöjda kunder

10+

Antal år av erfarenhet

20+

Antal anställda

289 000+

Städade Kvm

Kungligt rent!

Vi erbjuder kvalitetsstädning för ett konkurrenskraftigt pris. Vårt mål är att sätta fokus på ditt behov och anpassa oss efter era önskemål. Idag hinner man inte med allt och en av de sakerna är städning. Då vill man ha professionell hjälp, vilket kan vara dyrt. Därför erbjuder vi olika lösningar för att minska era kostnader. Våra arbetsledare möter själv våra kunder för att säkerställa den bästa möjliga servicen samt resultaten. Genom åren har vi etablerat vårt namn på marknaden och byggt ett pålitligt team. Vi är ett växande medelstort städföretag och därför är varje kund lika viktig för oss, vare sig det är ett stort eller litet uppdrag!

Några av våra kunder

Våra Partner

Copyright © 2023 Wasa Städ AB, org. nr 556940-0640